Seier i premieren....

Det var en fryd å se våre representanter på Torg-isen på Bragernes Torg, lørdag 1. Desember 2012. En herlig innsats på isen i lagets aller første møte noensinne, som curlinglag.

"Coming Stonez" ble en suksess fra første sten. Og så ble de også vinner i utfordringen mot "Drafn Curling" som hadde meritterte idrettsmenn på laget. Bjarne Stabekk, Asbjørn Karlberg, Jan Erik Olaisen og Rúnar Myhre, representerte Drafn på en billedliggjøring måte. Men de måtte altså se seg slått av Drammenselvas Venner's iskrigere "Coming Stonez" ganske så klart. Overbevisende spill av våre, sikret heder og ære, da vi til slutt Eide boet på isparketten. Kanskje var det våre nyinnkjøpte piasava-koster fra biltema, og kanskje var det dagsformen i laget..? Meget klart stod våre iskrigere igjen som glade og fornøyde vinnere på Torgisen, denne vakre førjulslørdagen i Drammen. En kanonbra start for "Coming Stonez".

Skip: Heidi Guldbrandsen, Soper: Helge Stenseth, King Curling: Adam Kophammer, og Bålsjef: Ole Moe. Takk for strålende representasjon.

vi blir gjerne med videre mot OL, og andre mesterskap.

Våre treninger fremover, foregår HER:
http://www.mousebreaker.com/games/virtualcurling