2013-datoene for show i Kafèn.

Siste ble Torsdag 5.12.
     Den siste av 6 forestillinger.

Kun 50 billetter selges.
- Lørdag 30.11. på Bragernes Trg 12-17.
- Søndag 1.12. i Elvekafèn.
- Torsdag 5.12. når dørene åpner 18:00. Før showstart 20:00.

15.8. ble en suveren StandUp-kveld

Jon Gjerde var som vanlig
både Konfransièr og "scenemester".
Og hadde satt sammen et spennende rogram.
- Benedicte Alnæs.
- Liv Anne Fossbråten.
- Lars Petersen.
- Jan André Olsen.
- Henning & Herman Show.

Stinn brakke, og stormende jubel.....
Takk til alle som kom og bidrog med noe til kvelden.

15.8. i Elvekafèn i Drammen.
Benedicte Alnæs gikk sine første skritt 9mnd gammel og har siden fortsatt å gått stått og klatret i møblementet. Det samme skjedde i det hun begynte å snakke ikke lenge etterpå. Ordstrømmen har ikke stanset og det har heller ikke undringene over livets finurligheter. Hun snakker åpent og ærlig om sin jiddische mama,kroppslige funksjoner og hennes frykt for høye blonde vestkantmennesker. Har du tilbragt en time i hennes selskap vet du gjerne mer om henne enn du gjør om deg selv! Benedicte har drevet på med stand up i litt over ett år og har nylig rømt fra bartehovedstanden til Oslos beste østkant!

15.8. i Elvekafèn i Drammen.
Liv Anne Fossbråten. Gjest tidligere, på scenen denne gang.
Foto: Stjælt fra nettet.....

15.8. i Elvekafèn i Drammen.
Lars. 25år. Fra Horten.
Var på Standup kurs Oktober 2011. Første opptreden i Oslo januar 2012. Har det kun som hobby. Litt kult å ha en hobby som skiller seg ut.

15.8. Tilbake i Elvekafèn i Drammen.
Jan-André har holdt på med stand up ca 6 år og han har godt over 100 opptredener bak seg. Han har delt scene med bla Dagfinn Lyngbø og Nils Ingar Aadne. Bortsett fra å bli booket inn til private selskap her i Drammen så står han mest på scenen i Oslo og omegn, derfor gleder han seg veldig til å vise Drammenspublikumet hva han har å by på Det er ikke vanskelig å se at Jan-André er engasjert når han står på scenen. Han gir alt, inkludert sine ansiktsuttrykk, for å engasjere dere som publikum. Han sier selv at hver opptreden er som en VM-finale – man gir alt!"
Foto: Christer Torjussen

15.8. i Elvekafèn i Drammen.
Henning & Herman Show.
Med Henning Hai Lee Yang & Herman Wildenschow.

Torsdag 13. Juni i Elvekafén

13. juni sto disse opp i Elvekafèn.
- Milla Steinbeck
- Dennis Winther
- SnilleRunar, Runar Nilsen
- Ole Formo
- Mats Ballari


Kveldens konferansier og Scenemester; Som alltid..;
Drammeseren Jon Gjerde.
Mannen med egen dvergkanindachs. Han har vært med i stand up-sirkuset siden 1996 - og
gjort klubbjobber, firmajobber og hatt egne forestillinger en rekke
steder i landet. Også kjent fra Hotel Cæsar, NRK-Smørøyet og utallige
reklamefilmer. Jon sparker stort sett oppover, og binder det hele sammen
på sin lune måte.

13.6. i Elvekafèn.
Milla Steinbeck er en Kongsbergjente som i snart ett år har skrevet standuptekster i tillegg til å drive sitt eget nettsted http://millasmat.com der hun forsøker å banke kulinarisk kunnskap inn i hodet på folk. Med en variert arbeidsbakgrunn med bla. 12 år i et begravelsesbyrå og kirkelig arbeid er det sort humor som ligger hennes hjerte nærmest.

13.6. i Kafén:
Dennis Winther hadde sin første opptreden som Stand Up komiker i Kristiansand i 1997. Jobben var for et forsikringsselskap, og i salen satt rundt 300 mennesker og hørte han fortelle om hvor dårlige forsikringer Karius og Baktus hadde, samt hva som skjedde med dem når kameraene var slått av.

Dennis har ifølge han selv, blitt voksen, og har opparbeidet seg mye erfaringer både i jobbsammenheng og på det private plan. Der er disse erfaringene han snakker om i sine opptredener.
Situasjoner blir humoristisk skildret, og du vil kjenne deg igjen i situasjonen uansett alder og samfunnslag.
Som komiker kan Dennis sparke friskt i alle retninger, men som regel sparker han seg selv hardest.

13.6. i Elvekafèn.
Runar Nilsen, også kjent som SnilleRunar, er en av veldig få
spesialiserte oneliner-komikere i Norge. Noe som innebærer at han bruker mange raske poenger. Dette er også en komiker som liker å overraske sitt publikum med til tider skremmende og absurde punchlines. Runar har over 300 opptredener bak seg, og har turnert i både Norge og Sverige. Nylig har dere også kanskje sett han i Norwegian-reklamene hvor han lurer intetanende passasjerer med skjult kamera.

"Ole Formo er en Oslo-basert komiker. I fire år har han utviklet en evne til blande konkrete observasjoner med fantasien til en villmann. Ole Formo sin komedie kjenner ingen grenser og resultatet er som oftest hysterisk morsomt og mørkt."

Torsdag 18.4. ble veldig bra

Johannes Lindrupsen, Fredrik Refsnes Christensen og Roberto Leander, fant alle veien til Kafèn. Dennis Winther måtte desverre melde sykeforfall. Jan Andrè gjorde StandIn på StandUp. Og det på en strålende måte. God bedring Dennis, du får sjansen igjen siden. Kveldens Konfransiér: Jon Gjerde, med strålende gjennomført igjen.

Dørene åpnet klokken 18:00. Showstart klokken 20:12.
43 personer storkoste seg i Kafèn denne torsdagen.
Til underholdende og god, variert StandUp.

Arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/144520129052667/?ref=14 

18.4. i Elvekafén. Fredrik Refsnes Christensen err student til daglig. Debuterte på en standup-scene i fjor høst og har noen få opptredener bak seg.
Før standup-debuten var hans sceneerfaring begrenset til en opptreden i Grieghallen, hvor jeg sang solo på låta 'Mary's boy child'
under en julekonsert. Som han sier det selv: Med en stemme som bare en mor kan elske. Eldre og pensjonister utgjorde brorparten av publikum. De hørte forhåpentligvis dårlig.

Fredrik's tematikk på scenen kan sies å være varierende. Alt fra tanker vedrørende aktuelle politiske problemstillinger, til observasjonshumor og absurditeter uten noe bevisst budskap. Noen kjenner seg igjen i hans skildringer, andre klør seg bare i skallen.
Hans humor rammer ofte ham selv, men også andre når han føler det er på sin plass. Velkommen til Elvekafén Fredrik.

18.4. I Elvekafén. Johannes Lindrupsen
Johannes er mannen bak, det vil si grunnleggeren av Stand-Up Fredrikstad. Og det ikke uten grunn! Johannes har fra barnsben av elsket å underholde, og heldigvis fant han til slutt ut at han ville få folk til å le også. Humoren hans tar ofte utgangspunkt i ham selv i en eller annen form, og er til tider ispedd en solid dose magi, da Johannes også har solid erfaring som tryllekunstner. Velkommen til Drammen og Elvekafén.

Torsdag 28.2. klokken 20:00

Stå opp i Elvekafeen, Torsdag 28.2. 2013. :

Ubetinget suksess, ble det med.
Lasse Gruber, Dennis Winther, Halvor Johansson og Laurits Lundgaard. 

Kveldens konfransièr; Jon Gjerde.

53 billetter og stinn brakke.


50 Billetter à Kr. 100,- var til salgs på www.deltager.no/devstandup
U-solgte nett-billetter, selges i døra ved showstart.
De 28 først fremmøtte, får sitteplasser.
De som jobber i kveld:
Ole og Rune er vaktmestere.
Nina og Liv-Bente er i kjøkkenet.
Henning er "Tobias i Tårnet".

Lasse Gruber Står Opp 28.2. i Elvekafèn i Drammen.
Sitat:
Noen vil oppleve humoren til Lasse som røff og litt på kanten. Han spiller mye på kultur og fordommer, og sparker i alle retninger. Han mener at stilen og innholdet skyldes nettopp oppveksten i Groruddalen.
- Når man vokser opp på et sted der Christian Tybring-Gjedde ikke tør å sette sin fot, gjør det at man får et innblikk i mangfoldet som Oslo øst består av. Mange mener mye om Groruddalen, men for å virkelig forstå stedet må man oppleve det. På godt og vondt, akkurat som alle andre steder, forteller Lasse.
Velkommen til Drammen Lasse.

Laurits Lundgaard står opp 28.2. i Elvekafèn i Drammen.
Faksimile fra Byavisa Sarpsborg.
Velkommen til Drammen Laurits.

Halvor Johansson Står Opp 28.2. i Elvekafèn i Drammen.
Halvor har aldri har gjort offentlig standup i Drammen før, men har reist nesten over hele landet.
Har jo gjort Latter aker brygge, Grimstad, Kristiansand, Ålesund, Molde,
Ulsteinvik, Trondheim, Hønefoss, Fredrikstad, Lillestrøm og Ricks i Bergen m. bl.a Dagfinn Lyngbø for å nevne noe, og selvsagt alle klubbene til Reis deg komikerklubb hvor han sitter i styret med Jånni K og Joachim Skage.
Halvor har ambisjoner ;)

Standup Bergen skrev:Halvor Jellum Johansson er en morsom kar fra østlandet. Er med i Reisdegkomiker-klubb, og er en opp og kommende komiker som vi tror vi kommer til å se mer av i årene fremover. Ble observert av Christoffer Schjelderup i Grimstad og Krisitansand, der han
fikk publikum til å skratte på seg brokk. Nå er han endelig i Drammen. Moro!